سانتریفیوژ PRP کلینیکال
تا به امروز انواع مختلفی از سانتریفیوژ های آزمایشگاهی تولید شده اند. تمام این سانتریفیوژ ها از یک قانون کلی پیروی می کنند. در واقع اصل جداسازی ذرات بر اساس چگالی آن ها با ایجاد نیروی گریز از مرکز، مبنای عملکرد تمام انواع این دستگاه ها است. سانتریفیوژ PRP، ژربر، یخچالدار، سرعت بالا و … مدل هایی از این دستگاه هستند که با ایجاد ویژگی هایی خاص در نوع عملکرد، برای کاربرد های ویژه طراحی و ساخته شده اند.
رویان ایران، از برجسته ترین مراکز فروش تجهیزات آزمایشگاهی کشور، ارائه دهنده سانتریفیوژ PRP با بهترین قیمت و کیفیت است. این مقاله به صورت اختصاصی به ویژگی ها، کاربرد ها و نحوه استفاده از سانتریفیوژ پی آر پی می پردازد.
پلاسمای غنی از پلاکت در پزشکی چه کاربرد هایی دارد؟
استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت یا platelet rich plasma که پس از این با اختصار PRP نامیده می شود، یک روش درمانی جدید و موثر در پزشکی است. با توجه به این که پلاکت های خون در ایجاد لخته خون و ترمیم بافت ها مشارکت دارند، این روش امروزه در دنیای پزشکی بسیار کاربردی است.
برای تهیه PRP ابتدا چند میلی لیتر از خون بیمار گرفته می شود. سپس این خون را داخل لوله های مخصوص می ریزند و داخل سانتریفیوژ PRP یا سانتریفیوژ کلینیکال پلاسمای خون قرار می دهند. پس از سانتریفیوژ، پی آر پی جدا شده و به وسیله یک سرنگ آن را از لوله خارج می کنند. پزشک پلاسمای جدا شده را به به محل مورد نظر تزریق می کند. حجم زیادی از پلاکت ها مستقیما به محل مورد نظر وارد می شوند. و به دنبال آن پروسه ترمیم بافت ها آغاز می شود.
مشخصات و ویژگی های سانتریفیوژ PRP رویان ایران
رویان ایران سانتریفیوژ PRP با مشخصات زیر با بهترین قیمت و کیفیت به فروش می رساند:
- کاملا دیجیتال
- امکان تنظیم سرعت چرخش تا 4000 دور در دقیقه
- قابلیت تنظیم زمان از 1 تا 99 دقیقه
- وزن محصول 15 کیلوگرم است.
- توان 110 وات و ولتاژ 220ولت
- · 8 شاخه
- قابل استفاده برای باگت های 15 و 20 میلی لیتری
- بدنه دستگاه با رنگ الکترواستایک پوشش دهی شده است.
- حین روشن بودن دستگاه و کار کردن لرزشی ایجاد نمی شود.
- این دستگاه با یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش، عرضه می شود.
کاربرد های سانتریفیوژ پی آر پی
به طور کلی سانتریفیوژ PRP مناسب تفکیک پلاسما و پلاکت از گلبول های قرمز و سایر اجزای خون است. بنابراین وجود این دستگاه در آزمایشگاه های خون و کلینیک هایی که در آن ها تزریق پی آر پی انجام می شود، ضروری است.
پی آر پی امروزه برای مواردی مانند، جوان سازی، درمان تیرگی و گودی زیر چشم، درمان اسکار های ناشی از سوختگی، جراحی و آکنه، رفع چین و چروک های پوست، درمان ریزش مو، آسیب های عضلانی، التهاب مفاصل، آسیب های ایجاد شده در قسمت های داحلی مفاصل مانند زانو ها، پارگی و التهاب تاندون ها و … استفاده می شود.
روش استفاده از سانتریفیوژ PRP
تفاوت واضحی بین روش استفاده از این نوع از سانتریفیوژ با سایر سانتریفیوژ های آزمایشگاهی وجود ندارد.
- از تراز بودن دستگاه روی سطحی که قرار دارد اطمینان حاصل کنید.
- اطراف سانتریفیوژ خالی باشد تا بتوان نمونه ها و ظروف لازم را کنار آن قرار داد.
- پیش از استفاده از دستگاه آن را به خوبی تمیز و ضد عفونی کنید. زیرا این دستگاه مستقیما با خون افراد در ارتباط است و با کوچک ترین نشتی حین کار کردن امکان انتقال آلودگی به نمونه های بعدی وجود دارد.
- نمونه های خون را داخل لوله های مخصوص بریزید و درب آن ها را محکم ببندید تا نشتی نداشته باشد.
- اصل بالانس را مانند سایر سانتریفیوژ ها رعایت کنید. به این معنی که لوله ها دقیقا هم وزن باشند و دو به دو رو به روی یکدیگر قرار گیرند.
- پس از قرار دادن لوله های حاوی نمونه داخل دستگاه، زمان و سرعت را با استفاده از صفحه کنترل قسمت جلویی دستگاه تنظیم کنید.
- درب دستگاه را ببندید و دکمه شروع را فشار دهید.
- تا زمانی که سرعت دستگاه ثابت شود در کنار دستگاه بمانید. زیرا ارور یا خطا های احتمالی در این زمان مشخص می شوند.
- پس از زمان مشخص و ایست کامل سانتریفیوژ PRP می توانید ظروف نمونه را به آرامی خارج کنید.
- مشاهده خواهید کرد که پلاسما همراه با پلاکت ها در قسمت بالای ظرف قرار گرفته اند.
برای مشاوره، استعلام قیمت و خرید سانتریفیوژ پی آر پی می توانید با کارشناسان فروش رویان ایران تماس بگیرد.