آون ۵۵ لیتری آزمایشگاهی

فهرست عناوین

آون و یا فور آزمایشگاهی چیست؟

آون های آزمایشگاهی از اصلی ترین و رایج ترین دستگاه های آزمایشگاهی هستند که حتما در آزمایشگاه های تحقیقاتی – پژوهشی و صنایع دیده می شوند. آون ها کاربرد چند منظوره در آزمایشگاه های می توانند داشته باشند. این آون ها در سایز های مختلف از سایز های رومیزی تا اندازه های بسیار بزرگ تر ساخته شده اند. حد دمایی آون ها نیز با توجه به نیاز کاربران متفاوت است و معمولا آون های آزمایشگاهی می توانند تا دمای 300 درجه سانتی گراد را تامین کنند. شرکت رویان ایران ،بزرگترین مرجع تخصصی فروش تجهیزات آزمایشگاهی، ارائه دهنده آون های آزمایشگاهی  با بهترین قیمت به خریداران محترم است.

آون ۵۵ لیتری

آون 55 لیتری آزمایشگاهی

آون های آزمایشگاهی در اندازه های مختلفی ساخته شده اند. اندازه آون های آزمایشگاهی را بر اساس واحد حجم یعنی لیتر بیان می کنند. آون های موجود در بازار از حدود 25 تا 1000 لیتر برای مصارف گوناگون است. عدد بیان شده نشاند دهنده حجم داخلی آون است.

اکثر آزمایشگاه های تحقیقاتی نیاز به آونی دارند که بتوانند روی بنچ های آزمایشگاه به راحتی قرار دهند و البته از حجم مناسبی هم برخوردار باشد. آون های 55 لیتری آزمایشگاهی شیمیکو با کیفیت و قیمت مناسب، انتخابی مطمئن برای آزمایشگاه های پژوهشی، کنترل کیفیت، تحقیق و توسعه، دانشگاه ها و پژوهشکده ها است.

شرکت رویان ایران، بزرگترین مرجع تخصصی فروش تجهیزات آزمایشگاهی در کشور، نمایندگی اصلی و مستقیم آون 55 لیتری شیمیکو است و با حذف واسطه ها این محصول با کیفیت را با قیمتی کاملا مناسب عرضه می کند.

مشخصات آون های 55 لیتری آزمایشگاهی

  • این آون ها با حجم محفظه 55 لیتری در دو نوع فن دار و بدون فن ساخته شده اند. انتقال حرارت از طریق اصل همرفت دمایی شکل می گیرد و با وجود فن در آون توزیع دمایی بهتر صورت می گیرد و  فقط سنگینی و سبکی هوا در انتقال گرما دخالت ندارد.
  • همچنین  قسمت داخلی آون ها از جنس آلومینیوم یا استیل ضد زنگ است.
  • بدنه خارجی این آون های آزمایشگاهی یا فور از فولاد با پوشش الکترواستاتیک ساخته شده است که مقاوم ترین و بی اثر ترین متریال برای دستگاه های آزمایشگاهی است.
  • آون ها به صورت دو جداره ساخته می شوند. بین دیواره داخلی و خارجی یک لایه عایق وجود دارد که از هدر رفت گرما و تاثیر دمای بیرون بر محفظه داخلی آون جلوگیری می کند. این لایه می تواند هوا یا انواع مواد عایق باشد.
  • شما می توانید با استفاده از این آون ها از دمای محیط تا دمای 250 درجه سانتی گراد را تامین کنید. بنابراین برای انواع مصارف مانند استریل کردن یا تبخیر حلال ها کاملا مناسب است.
آون ۵۵ لیتری
  • داخل محفظه آون دو سینی استیل سوراخ دار قرار داده شده است. سطح سوراخ دار سینی ها، گردش گرمای بهتر را در آون فراهم می کند. به این ترتیب کمک به یکسان نگه داشته شدن دما آون در نقاط مختلف می شود. امکان جا به جایی سینی ها وجود دارد.
  • این آون های آزمایشگاهی به تایمر مجهز شده اند؛ تایمر قابل برنامه ریزی تا 999 دقیقه است. به راحتی می توانید نمونه ها یا ظروف خود را داخل آون قرار داده و با تنظیم زمان اطمینان داشته باشید، به موقع آون خاموش می شود و آسیبی به نمونه ها وارد نمی شود.
  • سیستم کنترل دمای هوشمند PID در این آون ها تعبیه شده است که دقت دمایی را بالا می برند.
  • دریچه ای برای خروج گاز های سمی قرار داده شده است تا ضمن این که نمونه ها حرارت می بینند، از تجمع گاز ها جلوگیری به عمل آید.
  • شما می توانید آون های 55 لیتری آزمایشگاهی را با یک سال ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش از شرکت رویان ایران تهیه کنید.

مثال هایی از کاربرد های آون آزمایشگاهی

استریل کردن: در کاربرد های پزشکی، کشت میکرواورگانیسم ها و سلول ها و به طور کلی آزمایشات بیولوژیکی که در آن ها حتما باید ابزار ها و وسایل استریل باشند، می توان از آون آزمایشگاهی استفاده کرد. به منظور استریل کردن، ظروف و ابزار ها باید تقریبا در دمایی حدود 300 درجه سانتی گراد داخل آون به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار گیرند. پس از آن دما تدریجی کاهش پیدا کند تا آسیبی به ظروف وارد نشود.

خشک کردن: آزمایشگاه های شیمی، بالینی و بیولوژی از آون های آزمایشگاهی برای خشک کردن و تبخیر حلال ها استفاده می کنند. به عنوان مثال در بسیاری از واکنش های شیمی حضور آب یا سایر حلال های شست و شو می تواند مشکلاتی ایجاد کنند. به همین دلیل پیش از انجام واکنش ها ظروف آزمایشگاهی شست شده را داخل آون قرار می دهند تا تمام حلال ها تبخیر شده و ظرف ها کاملا خشک شوند.

بیکینگ: آزمایشگاه های داروسازی برای تهیه مواد خود با حفظ رطوبت، به بیان دیگر حداقل هدر رفت رطوبت مواد، از آون های آزمایشگاهی استفاده می کنند.

کیورینگ: این کاربرد بیشتر در سنتز پلیمر ها و نیمه هادی ها دیده می شود. دمای بالا در سنتز اپوکسی ها، چسب ها و … باعث ایجاد پیوند های مقاوم تر می شود.

در صنایع و آزمایشگاه ها کاربرد های متنوعی برای آون ها وجود دارد که در این مقاله سعی شد به رایج ترین و معمول ترین کاربرد ها اشاره ای شود. آون های 55 لیتری آزمایشگاهی به دلیل حجم مناسب، اشغال فضای کمتر و دقت خوب، برای استفاده در آزمایشگاه ها توصیه می شوند. به منظور تهیه این آون ها می توانید با کارشناسان شرکت رویان ایران تماس بگیرید.

امتیاز دهی به محتوا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا